Monday, December 16, 2013

Inspirational: Rasfatul de Craciun pentru prietenii artizani (partea 1)

Luna decembrie este luna cadourilor... si daca a gasi cadoul perfect pentru cei dragi este o provocare, atunci te invit sa iei o doza de inspiratie, mai ales daca ai multi prieteni artizani. Secretul cadoului perfect pentru un artizan: ales cu grija, oferit cu mare drag si util pentru pasiunea lui pentru frumos. Asa ca poti sa mergi la sigur cu carticelele tutorial si de introducere in tehnici noi, cu un kit nou-nout de materiale pentru crearea bijuteriilor, margele colorate si paiete pentru broderie minutioasa, textile pretentioase si... lista poate continua si continua si continua:
Pernuta de ace perfecta de pus pe lista de cadouri pentru prietenii artizani,
chiar daca nu e mare greutate pentru ei sa isi faca una.
Click pe foto pentru mai multe detalii

Super dragut: Tablou textil televizor.
Click pe foto pentru mai multe detalii
Perna in forma de pisica. Tine minte! Nicio casa fara pisicute!
Click pe foto pentru mai multe detalii.
Carticica cu tutoriale si proiecte pentru cei ce adora acul si ata.
Click pe foto pentru mai multe detalii
Imi plac provocarile si imi plac tehnicile noi. Cadoul perfect de Mos Craciun: o carte tutorial pentru tehnica wabi-sabi!
Click pe foto pentru mai multe detalii
Pentru inspiratie: Stitch Alchemy ebook. Click pe foto pentru mai multe detalii
Nu stiu altii cum sunt, dar ador acuarelele, ador culorile si textura lor. Din nefericire nu stau foarte bine la capitolul disciplina si tehnica in pictura. Asa ca pe lista mea de Craciun este si acest ebook Make it Graphic. Click pe foto pentru mai multe detalii
Evident, e de nelipsit pentru artistul in devenire. Cum obtii texturi pentru colaje si proiecte mix-media. Click pe foto pentru mai multe detalii.
Neaparat: colectie de CD-uri cu template-uri, modele si tutoriale pentru broderii. Click pe foto pentru mai multe detalii

No comments:

Post a Comment